Get Adobe Flash player

0800 48 000 Услужен бесплатен телефонски број

JКП „Водовод и канализација“ Прилеп ги повикува граѓаните на Општина Прилеп да го користат телефонскиот број 080048000. Ви благодариме на соработката! ПРЕБАРАЈ

Popular


logo

ЈКП Водовод и канализација Прилеп ги известува граѓаните на Општина Прилеп дека поради реконструкција на водоводната мрежа на улицата Кеј 4ти Јули, од денес 09-08-2018 до и сабота 11-08-2018 улицата Беласица ќе биде затворена за движење на сообраќајот.

 

 

 

Ви благодариме за вашето разбирање, соработка и подршка!