Get Adobe Flash player

clockПочитувани граѓани,


ЈКП „Водовод и канализација“ Прилеп, ВД Директорот Емил Јанески,

со цел да ги задоволи Вашите потреби и да оствари добра и здрава релација “корисник-давател на услуга“,

Ве поканува и Ви овозможува контакт - секоја среда со почеток од 09 часот до 13 часот.


Ве замолуваме Вашето присуство да го најавите на следните контакт телефони и електронска пошта:

048/421-775 Централа

075/320-751

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Ви благодариме на Вашето разбирање и соработка!


Со почит,ЈКП „Водовод и канализација“ Прилеп

           ВД Директор

       Емил Јанески