Get Adobe Flash player

0800 48 000 - Услужен бесплатен телефонски број

JКП „Водовод и канализација“ Прилеп ги повикува граѓаните на Општина Прилеп да го користат телефонскиот број 080048000. Ви благодариме на соработката!

ПРЕБАРАЈ

080048000- Услужен бесплатен телефонски број

Почитувани корисници, со цел да ги задоволиме Вашите потреби, а воедно и да оствариме добра и здр...

Посета на н.м Канатларци

Eкипите на ЈKП „Водовод и канализација“ со директорот, Емил Јанески ги скенираа состојбите со прил...

СООПШТЕНИЕ ЗА ПРИЕМ

Почитувани граѓани, ЈКП „Водовод и канализација“ Прилеп, ВД Директорот Емил Јанески, со цел да ...

КАМПАЊА ЗА ШТЕДЕЊЕ НА ВОДАТА

JКП ВОДОВОД И КАНАЛИЗАЦИЈА ПРИЛЕП НА ДЕН 15.11.2016 г., ИЗВРШИ ПРИЕМ НА УЧЕНИЦИТЕ ОД ООУ КИРИЛ ...

  • 080048000- Услужен бесплатен телефонски број

  • Посета на н.м Канатларци

  • СООПШТЕНИЕ ЗА ПРИЕМ

  • КАМПАЊА ЗА ШТЕДЕЊЕ НА ВОДАТА

   
Prilep °C
  21.06.2018 Wetter Ostsee
pproblem